Контакти

 

Казвам се Цветелина Великова, завършила съм медицина и имам специалност по клинична имунология от 2016 г., както и докторска степен в областта на имунология на гастроинтестиналния тракт от 2014 г. Работя в лаборатория по клинична имунология в университетската болница „Лозенец“ и се занимавам както с диагностика на пациенти, така и с провеждане на научни изследвания. Преподавам клинична имунология на студенти по медицина в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, гр. София, и Тракийски университет, гр. Стара Загора. През 2017 г. придобих и магистърска степен по Обществено здраве и здравен мениджмънт.

Интересите ми са в областта на автоимунитета и автоимунни заболявания, възпаление, цитокини, общетвено здраве, ваксини и COVID-19. За последната година и половина като екип сме публикували над 10 научни статии за COVID-19 в чуждестранни списания.

В момента участвам и в уебинари на тема „COVID-19 и ваксини“ към различни институции като МОН, фондации и частни компании. Ако се интересувате от такъв тип събития и мен като лектор за Вашата организация, можете да се свържете с мен на tsvelikova@medfac.mu-sofia.bg или чрез формата за контакти.

Специалист по: Kлинична имунология

Месторабота: Университетска болница „Лозенец“, ул. Козяк 1, София 1407; Медицински факултет – Софийски университет „Св. Климент Охридски“, гр. София.

Провеждане на консултации:

  • Кабинет – МЦ Неовитро, гр. София, запишете си час тук.
  • Онлайн консултации – чрез платформата Healee, запишете си час тук.

Можете да попълните и формата за контакти тук, ако искате да се свържете с мен по друг въпрос, различен от консултации.

Допълнителна информация за мен и линкове към други социални мрежи, можете да откриете тук:

Facebook: @velikovamd

LinkedIn Profile

Research Gate Profile  

Twitter Handle: @LinaMladenova

Instagram: @velikova_md 

Д-р Цветелина Великова, имунолог